Notícies

Tota l'activitat de la Fundació

Es celebra la primera edició del congrés hispà Indú de Cirugia i Implantologia Oral; l'INSPACON 2019

Es celebra la primera edició del congrés hispà Indú de Cirugia i Implantologia Oral; l'INSPACON 2019

Els dies 19 i 20 d'abril es va celebrar l'INSPACON 2019, el Congrés hispà hindú de Cirurgia i Implantologia Oral. L'esdeveniment es va celebrar a Nova Delhi i va ser organitzat pel màster de Medicina, Cirurgia i Implantologia Oral de la Universitat de Barcelona i el Màster d'Implantologia Oral de la Universitat de Sevilla, en col·laboració amb la SGT University (Shree Guru Govind Singh Tricentenary University) de Gurugram, Delhi-NCR, India.

L’esdeveniment internacional va comptar amb la presència d’un grup de professionals i estudiants de postgrau de diferents Universitats espanyoles que es van desplaçar fins a Nova Delhi per a participar activament en el congrés, on es van poder contrastar diferents tractaments en Medicina, cirurgia i implantologia entre els dos països, a més de comptar amb una taula específica en el maneig del càncer oral.

Concretament, es van dur a terme presentacions centrades en el càncer oral, la rehabilitació dental dels pacients amb aquesta patologia, les lesions canceroses i precanceroses orals, la rehabilitació basada en implants, la planificació dels tractaments, les últimes tècniques i avenços en materials, etc.

L'odontòleg de l’Hospital Odontològic UB i professor del màster, el Dr. Siddharth Mishra, ha col·laborat també molt activament en la coordinació d’aquest esdeveniment, considerat pels organitzadors com un gran èxit.