Docència

Compromís amb la generació i difusió del coneixement mèdic

Transmissió de coneixement

A la Fundació Josep Finestres tenim com a missió la docència clínica de qualitat dels futurs professionals i la formació continuada dels que ja ho són. 

  • Volem formar professionals que aportin un valor afegit a la societat responent a les seves demandes actuals.
  • Volem fer-ho mitjançant la transmissió del coneixement científic que ens aporta la recerca, ensenyant als nostres alumnes les habilitats, actituds i competències necessàries que els capacitin per a l’exercici de les seves professions d’una forma segura, ètica i professional.
  • Volem oferir un ensenyament de qualitat, aportant els millors materials, instal·lacions i facilitats per poder desenvolupar els exercicis pràctics de cada disciplina per tal d’aconseguir la nostra fita. 

La transmissió d’aquest coneixement a les noves generacions, que no seria possible sense la saviesa del professorat de la Universitat de Barcelona, ens compromet amb la generació i difusió del coneixement mèdic.

L'oferta formativa

La Fundació Josep Finestres ofereix a través dels seus centres hospitalaris, les instal·lacions, els professors i professionals especialistes, i els serveis de suport necessaris per a la realització de la docència clínica d’alumnes de grau, postgrau, màster, formació professional i formació continuada de l’àmbit de l'Odontologia, la Podologia, la Infermeria i la Psicologia de la Universitat de Barcelona. 

A continuació trobaran l’oferta formativa que ofereix la Universitat de Barcelona en aquestes disciplines: