Hospital Odontològic Universitat de Barcelona

Centre líder en la investigació odontològica, l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona és l’únic hospital monogràfic dedicat a la salut bucodental de Catalunya, que ofereix una àmplia cartera de serveis i on els alumnes de grau, postgrau, màster i formació continuada de la UB realitzen les seves pràctiques clíniques sota la tutela de reconegut professorat de la Universitat de Barcelona.

La professionalitat, el coneixement, el compromís amb la recerca, l’última tecnologia i el tracte humà exquisit fan d’aquest hospital un centre únic.

Comitè d’Ètica i Investigació amb Medicaments

El comitè d’Ètica i Investigació amb Medicaments i Productes Sanitaris de l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona, d’ara endavant, CEIm HOUB, és un organisme independent format per professionals sanitaris i no sanitaris, que tenen l’objectiu de vetllar per la protecció dels drets, la seguretat i el benestar dels éssers humans que participin en un assaig clínic o a un projecte d’investigació, així com oferir-ne garantia pública. Els membres del comitè també han d’avaluar la correcció metodològica, ètica i legal dels protocols i fer el seguiment dels estudis que es realitzen al nostre centre.

 

Més informació