Notícies

Tota l'activitat de la Fundació

Infants saharauis reben visita odontològica gratuïta, un any més, a l’Hospital Odontològic UB

Infants saharauis reben visita odontològica gratuïta, un any més, a l’Hospital Odontològic UB

L’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona de la Fundació Josep Finestres dona la benvinguda, un any més, als infants saharauis que, durant els mesos d’estiu, són acollits per famílies del Baix Llobregat a través d’un Programa d’Acollida promogut pels Ajuntaments de Gavà i El Prat. Aquesta iniciativa permet a nens i nenes Saharauis allunyar-se de la difícil situació política i climàtica del seu país i conèixer nous escenaris.

Durant la seva estada estiuenca amb les seves famílies d’acollida, també tenen una cita, a la que no fallen des de fa 19 anys; la visita al dentista.

L’odontologia es vesteix de solidaritat de la mà del Màster d’Odontopediatria de l’Hospital Odontològic UB, dirigit pel Dr. Juan Ramón Boj, catedràtic d’Odontopediatria de la Universitat de Barcelona, director del màster i cap del Servei d’Odontopediatria de l’hospital, que acompanyat de quatre alumnes i dues auxiliars d’infermeria, s’encarreguen d’atendre als infants, que van gaudir d’un matí diferent, ja que després de ser atesos, exercien d’ajudants de les odontòlogues que els atenien, un fet que s’ha convertit ja en una simpàtica tradició.

Esperem poder seguir gaudint molts anys més d’aquesta valuosa visita anual!