Notícies

Tota l'activitat de la Fundació

La Dra. Susana Jiménez, directora Facultativa de la CPUB, guardonada als Premios Sanitarias de Redacción Médica i condecorada com Membre d'Honor del COPC.

La Dra. Susana Jiménez, directora Facultativa de la CPUB, guardonada als Premios Sanitarias de Redacción Médica i condecorada com Membre d'Honor del COPC.

En la setena edició dels Premios Sanitarias, organitzat pel diari Redacción Médica, s'ha atorgat un reconeixement a la Dra. Susana Jiménez, qui exerceix com la nostra directora facultativa en la Clínica Psicològica Universitat de Barcelona (des d'ara, CPUB). Durant l'acte, celebrat a Madrid el 29 de febrer i presidit per la ministra de Sanitat, Mónica Garcia, s'ha destacat el paper crucial del lideratge femení en l'àmbit sanitari espanyol, així com la necessitat de continuar promovent la igualtat de gènere en el sector.

La Dra. Susana Jiménez, també reconeguda com a cap del Servei de Psicologia Clínica de l'Hospital Universitari de Bellvitge (HUB), ha estat una de les professionals distingides en els VII Premios Sanitarios, en virtut del lideratge que desenvolupen les dones en el sector sanitari. La Dra. Jiménez ha estat triada com a membre de les líders sanitàries d'aquest 2024, d'entre més de trenta candidates proposades pel Consell Editorial de Redacció Mèdica. Durant el seu discurs d'agraïment, la Dra. Susana Jiménez ha posat en valor les hores i l'esforç dedicat per l'equip del Servei de Psicologia Clínica de l'Hospital Universitari de Bellvitge per a portar endavant el projecte de les unitats especials de Trastorns de Conducta Alimentària i d'Addiccions Comportamentals.

Aquest reconeixement enalteix la labor de la directora facultativa de la CPUB, la Dra. Susana Jiménez com a líder en el camp de la Psicologia Clínica, en un mes en què també ha estat condecorada com a Membre d'Honor des del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), un guardó que reconeix als professionals que acumulen 25 anys o més de relació amb la institució i que han contribuït positivament en el creixement i desenvolupament de la professió de la psicologia.