Notícies

Tota l'activitat de la Fundació

La revista Scientific Journal BMC Oral Health publica un article de l’estudi realitzat pel Sr. Sanchez Riofrío

La revista Scientific Journal BMC Oral Health publica un article de l’estudi realitzat pel Sr. Sanchez Riofrío

El passat 5 de novembre de 2020, la prestigiosa revista especialitzada en odontologia i indexada al JCR al quartil 2, el nivell més elevat en l’especialitat d’ortodòncia, la Scientific Journal BMC Oral Health va publicar l’article “CBCT and CAD‑CAM technology to design a minimally invasive maxillary expander” (Tecnologia CBCT i CAD CAM per dissenyar un expansor maxil·lar mínimament invasiu). 

A l’article, el Sr. Diego Sanchez Riofrío, format íntegrament a la Universitat de Barcelona, en primer lloc amb el grau d’Odontologia i, amb el Màster d’Ortodòncia realitzat a l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona a continuació, descriu un dels casos clínics utilitzant disjuntors ortodòntics, realitzats al citat hospital i recolzat per la Direcció del màster d’ortodòncia de la Universitat de Barcelona i per la Fundació Josep Finestres, que treballa per incentivar la recerca odontològica aplicada a pacients. 

L’estudi ha estat recolzat per la Universitat Espíritu Santo d’Equador i la Universidad Complutense de Madrid, a través de la Dra. Maria José Viñas. Aquest fet dona lloc a una col·laboració entre diferents entitats, universitats i països, que treballen en comú per generar nou coneixement a través de la recerca i la investigació clínica en l’àmbit de l’odontologia. 

A continuació, facilitem l’enllaç per accedir a l’article. https://rdcu.be/b9K5t