Notícies

Tota l'activitat de la Fundació

La Clínica Psicològica Universitat de Barcelona obre les seves portes

La Clínica Psicològica Universitat de Barcelona obre les seves portes

El passat 22 d’octubre de 2020, el rector de la Universitat de Barcelona, va inaugurar la Clínica Psicològica Universitat de Barcelona, al Campus Mundet.

A l’acte va assistir la Presidenta de la Diputació de Barcelona, la Sra. Núria Marín; el degà de la Facultat de Psicologia, el Sr. Antonio Solanas, la directora facultativa de la Clínica Psicològica, la Sra. Carme Saldaña i el Director General de la Fundació Josep Finestres, el Sr. Jordi Gonzalo. També els va acompanyar el director de l’Àrea d’Infraestructures i Serveis Generals de la UB, el Sr. Andrés Lezcano, encarregat de guiar la visita.

El nou centre, gestionat per la Fundació Josep Finestres, comptarà amb un conjunt d’equips formats per professorat, alumnat i altres professionals del món de la psicologia i l’administració.

La Clínica té una missió docent, de recerca aplicada i amb retorn a la societat. Es calcula que donarà servei a unes 800 – 900 persones durant el primer any, pacients que seran derivats d’altres centres i d’iniciativa pròpia, ja que es preveu integrar la clínica dins del sistema assistencial català i oferir serveis o participar en concursos.

El projecte neix de la voluntat d’unificar les unitats i els serveis assistencials que la facultat ja oferia des de feia 4 anys, al Palau de les Heures, i que ara tindrà lloc a l’Espinalb, un edifici ubicat al Carrer d’Hipàtia d’Alexandria (Campus Mundet) que compta amb prop de mil metres quadrats dividits en tres plantes; quinze consultes, dues sales de treball en grup, sala de reunions, aula de formació, sala de descans del personal, etc.

Per accedir al videoreportatge, faci click aquí: https://www.ub.edu/ubtv/video/reportatge-clinica-psicologica-de-la-universitat-de-barcelona