Notícies

Tota l'activitat de la Fundació

L’Hospital Podològic UB inaugura nou nom; Hospital Podològic Virginia Novel

L’Hospital Podològic UB inaugura nou nom; Hospital Podològic Virginia Novel

El passat 21 de setembre de 2020, la Universitat de Barcelona, en reconeixement a la trajectòria docent i de recerca de la Dra. Novel, va anomenar Hospital Podològic Virginia Novel, l’hospital que fins a la data s’anomenava Hospital Podològic Universitat de Barcelona, ubicat al Campus de Medicina i Ciències de la Salut de Bellvitge i gestionat íntegrament per la Fundació Josep Finestres, amb seu al mateix campus.

El rector de la Universitat de Barcelona, Joan Elias i Garcia, va liderar la celebració en honor a la professora emèrita de la UB, acompanyat del Director General de la Fundació Josep Finestres, el sr. Jordi Gonzalo, el director de la Unitat de Formació i Recerca de Podologia, el Sr. Baldiri Prats; el director facultatiu de l’Hospital Podològic i cap de Servei de Cirurgia Podològica, el Sr. Enric Giralt, així com altres personalitats acadèmiques, institucionals i sanitàries, com el tinent d’alcalde de l’Hospitalet, el Sr. Francesc Belver, entre d’altres.

Durant l’acte es va procedir al descobriment de la placa amb la nova denominació del centre, integrada a la sala d’espera de l’hospital. La Fundació Josep Finestres també li va fer entrega d’una placa commemorativa d’aquest significatiu i solemne acte i van intervenir els convidats agraint la tasca duta a terme per l’homenatjada, reconeguda tant a escala nacional com internacional.

Poden consultar la informació completa al següent enllaç:

https://www.ub.edu/web/ub/ca/menu_eines/noticies/2020/09/010.html