Notícies

Tota l'activitat de la Fundació

Èxit del Curs de sedació i òxid nitrós en odontopediatria

Èxit del Curs de sedació i òxid nitrós en odontopediatria

El divendres 18 d’octubre de 2019 es va celebrar la cinquena edició del curs d’Odontopediatria gestionat per la Fundació Josep Finestres i dirigit pel Dr. J.R Boj, catedràtic en Odontopediatria per la Universitat de Barcelona i cap de servei d’odontopediatria a l’Hospital Odontològic Universitat de Barcelona.

El curs “Sedació i òxid nitrós en odontopediatria” impartit per la Dra. Diana Ram, Cap del departament d’odontopediatria de la Hadassah School of Dental Medicine, de Jerusalem, va tenir lloc al Campus de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona.

La formació, avalada per la Societat Espanyola d’Odontopediatria -SEOP- va tenir una durada de 8 hores en les quals es van tractar aspectes sobre la sedació mínima, moderada, profunda i inhalatòria, així com sobre l’anestèsia general, les vies d’administració, etc. També hi va haver una part més pràctica on es van presentar casos clínics i fòrum i preguntes entre els assistents.

El curs, que estava dirigit principalment a odontòlegs/gues, alumnes de grau, postgrau i màster en odontologia, va tenir una gran acceptació entre el seu públic.