Si ets professor/a de l'Hospital Odontològic UB o de l'Hospital Podològic UB, actualitza't amb el curs "La història clínica, un document mèdic legal"

15/05/2018

Donat que cada dia tenen més importància, en la medicina en general i en l’odontologia i la podologia en particular, els aspectes mèdics i legals que envolten aquesta pràctica i tenint en compte l'inici del nou reglament europeu de protecció de dades, que entra en vigor el dia 25 de maig de 2018, el Dr. Enric Giralt i el Dr. José López han organitzat un curs dirigit a professors/es que imparteixin docència clínica de grau i postgrau a l'Hospital Odontològic UB i l'Hospital Podològic UB

 

El curs, que rep el nom de “La història clínica, un document mèdic legal”, s'impartirà el dijous 14 de juny de 2018 de 8.45h. a 13.45h. a la Sala d'Actes de l'Edifici del Pavelló de Govern, ubicat a la primera planta del Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge UB. 

 

El programa compta amb la presència de ponents especialistes en el sector, com són el Dr. F. Cardellach López, el Dr. M. Gené Badia, el Dr. Francesc Xavier Güerri i Ripol, el Dr. L. Cabellol Angelats i el Dr. Gené, que impartiran un cicle de sessions i una taula rodona detallada en el següent programa:

PROGRAMA

8:45 a 9:00h.

Presentació de les jornades.

9:00 a 9:45h.

Aspectes mèdics de la història clínica.

Dr. F. Cardellach López.

Degà | Facultat de Medicina i Ciències de la Salut - UB.

9:45 a 10:30h.

El consentiment informat. El que més s’oblida i el que és més important.

Dr. M. Gené Badia.

Professor titular d'Universitat | Facultat de Medicina i Ciències de la Salut - UB.

10:30 a 11:00h.

Descans

11:00 a 11:45h.

Li interessa fer pericials en odontologia i podologia? En què consisteixen?

Dr. Francesc Xavier Güerri i Ripol.

Metge Forense Titular i Metge Estomatòleg | IMELEC Catalunya. Ministeri de Justícia.

11:45 a 12:45h.

Repercussions legals en l’elaboració d’una història clínica. Correcte/incorrecte.

Dr. L. Caballol Angelats.

Síndic de Greuges - UB.

12:45 a 13:30h.

Taula rodona amb el Dr. Cardellach, el Dr. Caballol, el Dr. Gené i el Dr. Güerri.

 

A més, s’ha tramitat la sol·licitud per obtenir l’acreditació ICE (Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona) per tal de que els/les professors/es es puguin beneficiar del certificat ICE.

 

Els interessats en participar en aquesta formació s’hauran d’inscriure enviant un correu electrònic a la direcció de correu: jgarcial@ub.edu, indicant el seu nom i cognoms.

 

Per a més informació, poden consultar el pòster adjunt a continuació.