Curs Superior Universitari d'Actualització en Odontologia Integrada d'Adults

28/05/2018
No perdis l'oportunitat de formar-te aquest estiu 2018

Si tens el grau en Odontologia a la butxaca, ara tens l'oportunitat de formar-te encara més amb el Curs Superior Universitari d'Actualització en Odontologia Integrada d'Adults, un curs on ampliaràs els teus coneixements odontològics amb una formació teòrica i pràctica a càrrec de professors especialistes en el sector que t'ajudaran a completar la teva preparació com a odontòleg/a abans d'iniciar-te en el món laboral. 

Comença l'estiu 2018 amb aquest curs superior universitari UB, que tindrà lloc del 25 de juny al 14 de setembre de 2018 sota la direcció acadèmica de la Dra. Maria Peraire, catedràtica de la Universitat de Barcelona i la supervisió del Dr. José López, Director Facultatiu de l'Hospital Odontològic Universitat de Barcelona. 

Fes un pas més per ser un professional de primera, les inscripcions ja estan obertes!

Per a més informació, posa't en contacte amb el Sr. Jordi Albella per correu electrònic: jablella@ub.edu, per telèfon: 934024255 o presencialment al despatx del Vicedeganat, ubicat a la 2ª planta de l'edifici del Pavelló de Govern (Campus de Bellvitge - Facultat de Medicina i Ciències de la Salut).